ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

18.03.2020 | ανακοινώσεις, νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΨΨΟ, μετά από συζήτηση στην οποία συμμετείχε εκτάκτως και η Πρόεδρος της Εκπαιδευτικής Επιτροπής, όπως προβλέπει το Καταστατικό της Εταιρείας, αποφάσισε τα εξής:

  1. Αναστέλλονται όλες οι εκπαιδευτικές – θεωρητικά μαθήματα, εκπαιδευτικές ψυχαναλυτικές ψυχοθεραπείες ομάδας, ομαδικές εποπτείες – και άλλες επιστημονικές δραστηριότητες της ΕΕΨΨΟ, μέχρι την άρση των απαγορεύσεων στα πλαίσια των υγειονομικών μέτρων προστασίας από τον COVID-19 από τα αρμόδια θεσμικά Όργανα της Πολιτείας.
  2. Αναβάλλεται το 3ο Διεθνές Συνέδριο Ψυχανάλυση και Ομάδα που επρόκειτο να γίνει στις 22-24 Μαΐου 2020. Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του Συνεδρίου θα ανακοινωθούν προσεχώς.
  3. Ως απάντηση στο “κλείσιμο” που επιφέρει η παρούσα κρίση, η ΕΕΨΨΟ μελετά τη δυνατότητα δημιουργίας διαδικτυακού φόρουμ επικοινωνίας μεταξύ των μελών της, των εκπαιδευόμενών της και επιλεγμένων εξωτερικών συνομιλητών, οι οποίοι θα μπορούσαν να συμβάλλουν εποικοδομητικά στην κατανόηση και στην ψυχοκοινωνική αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης.

Αθήνα, 18 Μαρτίου 2020